Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν συγχωρώ την απιστία!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ευτυχισμένη κάθε ημέρα και μιλά για όλα σε συνέντευξή της στη RealNews και στην Πολυξένη Καραμίχα. Η παρουσιάστρια του Happy Day, αποκαλύπτει τη μυστική συνταγή ενός επιτυχημένου γάμου, μιλά για τα σχέδιά της για τρίτο παιδί και γιατί ο σύζυγός της δεν έχει λόγο να τη ζηλέυει.

Διάβασε όσα λέει η παρουσιάστρια…


Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως είσαι έγκυος πάλι…
Δεν είμαι έγκυος! Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά. Πιστεύω ότι η οικογένεια είναι ο απόλυτος στόχος και η απόλυτη ευτυχία ενός ανθρώπου κι ενός ζευγαριού που είναι ερωτευμένο. Δεν βιάζομαι όμως, να αποκτήσω ακόμη ένα παιδάκι γιατί και τα δυο μου τα κοριτσάκια είναι πολύ μωρά. Θέλω να πάρω κι εγώ λίγο τον χρόνο μου…Τώρα νιώθω ότι πατώ γερά στα πόδια μου. Καμιά φορά κάνω πλάκα και λέω ότι όταν η Νάγια και η Μαίρη καταφέρουν να κάνουν baby sitting θα κάνω και τρίτο παιδί. Μακάρι ν’ αξιωθούμε γιατί καμιά φορά εμείς κάνουμε σχέδια κι ο Θεός γελάει.

Είστε πέντε χρόνια με τον Θέμη Σοφό, στα εύκολα και στα δύσκολα. Πώς καταφέρνετε να ξεπερνάτε τις εντάσεις;
Εντάσεις υπάρχουν, αλλά σε γενικές γραμμές όταν υπάρχει σεβασμός και αγάπη αυτές οι εντάσεις δεν παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Συνήθως εγώ δεν ελέγχω τον παρορμητισμό μου, ενώ ο Θέμης έχει μάθει μέσα από τη δουλειά του να είναι ψύχραιμος. Υπάρχουν και στιγμές έντασης και στιγμές θυμού, αλλά όταν η αγάπη και ο σεβασμός κυριαρχούν, τα ξεπερνάς δεν δίνεις λάθος διαστάσεις. Το μυστικό είναι να μην αφήνεις να ξεφεύγουν τα πράγματα για χαζούς και ανούσιους λόγους.

Είσαι μια από τις πιο προβεβλημένες γυναίκες της τηλεόρασης. Σε ζηλεύει γι’ αυτό ο Θέμης;
Όχι, καθόλου. όταν εγώ κάθε βράδυ στις 22:30 ξαπλώνω και όλη μέρα ξέρει που βρίσκομαι, δεν υπάρχει περιθώριο, δεν του δίνω κανένα δικαίωμα να με ζηλέψει. Ούτως ή άλλως, ο Θέμης είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν ζηλεύει, είναι χαλαρός. Εγώ ζηλεύω περισσότερο! Η ζωή μου είναι τόσο προβλέψιμη που δεν δίνω κανένα δικαίωμα στον Θέμη να με ζηλέψει. όταν κάνεις τα παιδιά μπάνιο, λες μια κουβέντα με τον άνθρωπό σου και κοιμάσαι, τι δικαίωμα να δώσεις; Μήπως δεις κάποιον άλλον στον ύπνο σου; Εγώ ακόμη και στον ύπνο μου τον Σοφό βλέπω (σ.σ γελάει)

Aν μάθαινες ότι σε απατούσε ο σύζυγός σου τι θα έκανες;
Η απιστία είναι κάτι έξω από τον τρόπο σκέψης μου, αλλά και πολύ μακριά από τη σχέση μας. Δεν συγχωρώ την απιστία! Βέβαια, η ζωή είναι πολύπλοκη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να είναι όπως σήμερα.

/

Διάβασε περισσότερα στη Realnews που κυκλοφορεί

Read More

And More