Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη: Βραδινή έξοδος σε Gala Dinner!

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται η λαμπερή Σταματίνα Τσιμτσιλή που φημολογείται πως περιμένει το τρίτο της παιδί, κάτι που η ίδια δεν διαψεύδει και αφήνει να περάσει ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μπορεί να μιλήσει ελεύθερα.

Η εκπομπή της Happy Day, γι’ ακόμη μια χρονιά πηγαίνει πολύ καλά, μόνο που υπάρχει μια σημαντική αλλαγή, αυτή της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη, που πλέον παρουσιάζει επίσης στον Alpha, το τηλεπαιχνίδι Slam. Oι δυο παρουσιάστριες είχαν έρθει πολύ κοντά και συνεχίζουν την φιλία τους, δίχως να επηρεάζεται από την διακοπή της συνεργασίας τους.

Πρόσφατα οι δυο τους συναντήθηκαν σε Gala Dinner στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά.

Συγκεριμένα, το Δειπνοσοφιστήριον Catering γιόρτασε τα 20 χρόνια πετυχημένης παρουσίας του στον κλάδο της τροφοδοσίας και του επισιτισμού, των δεξιώσεων και των εκδηλώσεων, της εστίασης και του φαγητού και στη βραδιά έδωσαν το παρών λαμπεροί εκπρόσωποι από όλο το φάσμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Ανάμεσά τους λοιπόν, ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Τσολάκη που έζησαν μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και ανώτερης αισθητικής, με εκλεκτά εδέσματα, υπό την επιμέλεια του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Χριστοφιλέα

Κράτα το

Read More

And More