Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτρεξε για το “Άλμα Ζωής” ενισχύοντας τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Για 8η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” διοργάνωσε το Greece Race for the Cure. Για μία ακόμη χρονιά χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν το Ζάππειο και ανάμεσά τους και άνθρωποι που συμβάλουν καταλυτικά στο να γίνουν οι στόχοι του Συλλόγου πραγματικότητα. Σε αυτούς ανήκει και η ομάδα της Pandora.

H γνωστή εταιρεία κοσμημάτων στέκεται στο πλευρό του “Άλμα Ζωής” τα τελευταία 5 χρόνια μέσα από πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει και στις οποίες συμμετέχουν ενεργά οι εργαζόμενοι, συνεργάτες και οι πιστοί καταναλωτές της εταιρίας Φέτος, αποτελεί Διακεκριμένο Χορηγό του Greece Race for the Cure και έχρησε ως Team Leader (δες εδώ περισσότερα) τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha δέχτηκε με χαρά να είναι εκεί και να κάνει πραγματικότητα το μότο του φετινού μαραθωνίου που είναι το “τρέχουμε στον αγώνα τους”. Η Σταματίνα είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα και συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!

Read More

And More