Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η chic εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον Θέμη Σοφό και η συνάντηση με τον Δημήτρη Κοντομηνά! [pics]

Eίναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που γνωρίστηκαν. Είναι από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε ποτέ πόσο ευλογημένη νιώθει που ήρθε στον δρόμο της ο γνωστός ποινικολόγος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν με την “βοήθεια” της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Η Φαίη της είχε μιλήσει για τον γοητευτικό δικηγόρο αλλά η Σταματίνα τότε δεν είχε δώσει την απαιτούμενη σημασία μέχρι το πρώτο τους ραντεβού σε σούσι εστιατόριο στο Κολωνάκι, Μετά το δείπνο αποφάσισαν να ξαναβρεθούν και από τότε είναι αχώριστοι! Την ευτυχία τους ήρθαν να συμπληρώσουν οι δυο πανέμορφες κόρες τους Νάγια και Μαίρη.

Το ζευγάρι κάνει συχνά κοινές εξόδους και πάντα ο φωτογραφικός φακός του απαθανατίζει να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι. Το ζευγάρι βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου έγινε η13η ετήσια εκδήλωση του American Hellenic Institute, στην οποία βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Αlpha Δημήτρης Κοντομηνάς και η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το ζευγάρι συνεχάρη τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος είχε στο πλευρό του την πανέμορφη σύντροφό του Λόρι, και πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό. Στην παρέα ήταν και ο Δήμος Βερύκιος!

Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδιά μια μπεζ full skirt από φίνα δαντέλα και τη συνδύασε με μαύρο lingerie top και ψηλοτάκουνα πέδιλα

Read More

And More