Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά της!

Τα κορίτσια της είναι η αδυναμία της και όχι άδικα. Η μικρή Νάγια και η Μαιρούλα της έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που περιμένει με ανυπομονησία και το τρίτο της παιδί. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός, άλλωστε, ονειρεύονταν από την αρχή μια μεγάλη οικογένεια και αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στα παιδιά τους.

Τα κορίτσια μάλιστα έχουν ήδη δείξει πως έχουν… καλλιτεχνική φλέβα! Εκτός από τη ζωγραφική και τα παιχνίδια, οι κόρες της Σταματίνας δείχνουν μια αγάπη και για το πιάνο, που φυσικά έχουν “κληρονομήσει” από τον μπαμπά τους. Βλέπεις ο Θέμης Σοφός είναι πολύ καλός πιανίστας και σε εκλεκτές περιπτώσεις παίζει πιάνο για την οικογένειά του, τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο γνωστός ποινικολόγος και την μέρα του γάμου του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε καθίσει στο πιάνο, χαρίζοντας μία μαγική στιγμή σε εκείνη και τους καλεσμένους της.

Τώρα, η κόρη της πήρε τη θέση του μπαμπά στο πιάνο και η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, μια φωτογραφία γράφοντας: “εδώ υπάρχει… καλλιτεχνική φλέβα”.

Όταν έχεις την καλλιτεχνική φλέβα … #mygirls #christmas #celebratelife #piano

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Read More

And More