Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παρουσιάζει σε ρόλο μοντέλου την πρώτη της συλλογή ρούχων και απαντά στις κριτικές που δέχεται!

Η αγάπη της για τη μόδα είναι γνωστή! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε την απόφαση να δώσει το όνομά της σε μια συλλογή ρούχων και ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, δηλώνει εξ αρχής πως δεν είναι σχεδιάστρια μόδας και απαντά στις αρνητικές κριτικές…

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Με την έννοια ότι δεν έχω καημό να φορέσω μια τάση πριν ακόμη βγει. Θα έλεγα ότι το στυλ που έχω υιοθετήσει είναι μάλλον συγκεκριμένο και διαπνέεται από αρκετά έθνικ και μπόχο στοιχεία», αποκαλύπτει η Σταματίνα στο Πρώτο Θέμα και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη… ως μοντέλο για την πρώτη της συλλογή ρούχων.

Κινητήριος δύναμη για να πάρει αυτή την απόφαση να κυκλοφορήσει μια κολεξιόν με την υπογραφή της ήταν πρωτίστως η επικοινωνία και η φιλία της με την σχεδιάστρια Christina Beautiful Life. Έτσι στα μέσα Μαϊου θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα κομμάτια με την υπογραφή της. «Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν μπορούν όλοι να τα ξέρουν όλα. Δεν μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ ηθοποιοί ή τραγουδιστές ή παρουσιαστές και την επόμενη να ξυπνάμε σχεδιαστές μόδας. Δεν καμώνομαι ξαφνικά τη σχεδιάστρια μόδας. Δεν σχεδίασα εγώ τα ρούχα. Συμμετείχα στη δημιουργική διαδικασία από την αρχή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, στις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς απαντά: «Συμβιβάστηκα με το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Κάνω απλώς αυτό που νιώθω και μπορώ. Πρώτη αυτοσαρκάζομαι πολλές φορές και λέω πως οι τηλεπαρουσιάστριες γράφουν βιβλία και κυκλοφορούν συλλογές ρούχων… Το σημαντικό είναι να είμαστε δημιουργικοί».

Read More

And More