Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Πάνε για τον γιο!

Ζουν την απόλυτη ευτυχία και όπως όλα δείχνουν σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν και ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους. Ο λόγος για τον Θέμη Σοφό και την Σταματίνα Τσιμτσιλή που ζουν love and married με τις δυο κορούλες τους: την Νάγια και την Μαίρη και ανυπομονούν να μεγαλώσουν λίγο ακόμη την οικογένειά τους.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για την τρίτη εγκυμοσύνη της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν έχουν τέλος, με την παρουσιάστρια να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει την είδηση. Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ενημερώσει εκείνη το τηλεοπτικό κοινό της, αφού πρώτα έχει περάσει το πρώτο διάστημα που όλες οι μανούλες επιλέγουν να μην αποκαλύπτουν την εγκυμοσύνη τους.

Ωστόσο δημοσίευμα της Real Life αποκαλύπτει πως η όμορφη Σταματίνα διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Άνθρωπος μάλιστα από το φιλικό κύκλο του Θέμη Σοφού, αποκάλυψε πως ο γνωστός δικηγόρος επιθυμεί να αποκτήσει ένα γιο. Σε κάθε περίπτωση και οι δυο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο να έρθει στη ζωή τους ένα ακόμη υγιές μωράκι που θα τους γεμίσει χαμόγελα χαράς.

Read More

And More