Σταμάτης Σπανουδάκης: Συγκλονιστική εξομολόγηση – Ο Άγιος Σπυρίδωνας τον βοήθησε να σηκωθεί από την αναπηρική καρέκλα!

Μια απίστευτη ιστορία έζησε ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Όπως εξομολογήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Άγιος Σπυρίδωνας τον βοήθησε με έναν απίστευτο τρόπο μετά από μεγάλη περιπέτεια να σταθεί στα πόδια του!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τους τελευταίους τρεις μήνες είχε κάποια κινητικά προβλήματα και βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Στις αρχές Αυγούστου προβληματίστηκε αν θα έπρεπε να ακυρώσει η όχι την συναυλία του στην Κέρκυρα. Το ένστικτο του όμως και η πίστη του στο Θεό, τον έκαναν να μην την ακυρώσει. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στη συμπλήρωση 300 ετών από το θαύματα του πολιούχου της Κέρκυρας το 1716.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης τελικά πήγε στην Κέρκυρα με το αναπηρικό καροτσάκι με την επιθυμία να ακουστεί και το νέο του κομμάτι με τίτλο “η Κέρκυρα κι ο Άγιος” που έγραψε για την περίσταση, σύμφωνα με την Espresso

Τον επισκέφιηκε στο ξενοδοχείο ο οεστοπλαστικός γιατρός Σπύρος Νίκας και κάνοντας τα πρώτα δειλά του βήματα έγινε το θαύμα… Κατάφερε να σταθεί όρθιος για 6 ολόκληρες ώρες! “Ήμουν 6 ώρες όρθιος. “Να το θαύμα του Άγιου Σπυρίδωνα λέω μέσα μου”.

Η συναυλία αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας αλλά την επόμενη έγινε με απόλυτη επιτυχία και τον μουσικοσυνθέτη να ευχαριστεί τον Άγιο για όσα έκανε….

Διάβασε τη συγκλονιστική του εξομολόγηση


Read More

And More