Star Academy: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο!

Οι Σπουδαστές μετά την ανακοίνωση του Στυλιανού ως πρώτου υποψήφιου στο live, μαθαίνουν ότι μαζί τους θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας κοινού ο Σταύρος και η Σκεύη, αφού έτσι αποφάσισαν οι καθηγητές τους. Ο Σταύρος εξομολογείται στην Κατερίνα Γκαγκάκη ότι από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο stage του live, ήξερε ότι θα είναι προτεινόμενος, γιατί δεν αισθάνθηκε όπως θα έπρεπε.

Ο Στυλιανός πέφτει σε μελαγχολία και φαίνεται ότι τον απασχολεί ιδιαίτερα η κριτική που δέχτηκε. Απομονώνεται σε διάφορες φάσεις της ημέρας και σε κάποιες στιγμές μιλά με τους φίλους του. Ο Μάκης δεν πιστεύει ότι ο Στυλιανός θα φύγει… Ο Ζαφείρης και ο Μάκης βοηθούν το Στυλιανό να επιλέξει το τραγούδι που θα πει στο επόμενο live, καθώς ο κάθε υποψήφιος διαγωνίζεται με κομμάτι που επιλέγει ο ίδιος.
Το μεσημέρι χαλαρώνουν κάνοντας aqua aerobics στην πισίνα. Νέες σχέσεις αλλά και ειδύλλια διαφαίνονται. Το φλερτ του Μάκη με τη Δαλιδά είναι ξεκάθαρο αφού συχνά και σε διαφορετικές στιγμές τους βρίσκουμε μαζί.
Ο Ζαφείρης εκτός από το μουσικό ταλέντο του έχει ταλέντο και στο διάβασμα του … καφέ! Βρίσκει πολλά στο φλιτζάνι της Έλενας , διεκδικώντας τα εύσημα από τη Σκεύη, που επίσης λέει τον καφέ! Η Σκεύη όμως κάνει και άλλες δουλειές … όλες τις δουλειές του Σπιτιού! Σήμερα βοηθός της ο Ηρόδοτος, με τον οποίο σχολιάζουν χιουμοριστικά την τεμπελιά των υπολοίπων, σε άπταιστα … κυπριακά!
Οι Σπουδαστές βλέπουν για πρώτη φορά τον εαυτό τους στο live και αρχίζουν να κατανοούν τις κριτικές που δέχτηκαν. Ο Στυλιανός για άλλη μια φορά ξεσπά…
Ο Μάκης δίνει συμβουλές στο Δημήτρη , κρίνοντας ότι το ρεπερτόριο τύπου Βαρδή που επιλέγει γενικά είναι χιλιοακουσμένο. Ο Δημήτρης εκνευρίζεται και αντιδρά.
Ο Μάκης από την πλευρά του νευριάζει και δηλώνει στο Ζαφείρη και τη Δαλιδά ότι δε θα ξανά ασχοληθεί μαζί του. Ο Δημήτρης όμως τον πλησιάζει και του ζητά συγνώμη για τον απότομο τρόπο του…

Tα υπόλοιπα στις 9 παρά το βράδυ στο Epsilon

Read More

And More