Star Academy: Η συνάντηση Κωστόπουλου, Βίσση, Γκαγκάκη, πριν την πρεμιέρα του μεγάλου show του Epsilon! [pics]

Λίγες μόλις μέρες έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα του Star Academy στο Epsilon και όλοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών για τη μεγάλη πρεμιέρα. Ο παρουσιαστής του show παραμένει ακόμη επτασφράγιστο μυστικό και θα ανακοινωθεί στην πρεμιέρα της Πέμπτης 16 Μαρτίου στις 21:00. Ως τότε οι κριτές: Πέτρος Κωστόπουλος, Άννα Βίσση και Nίκος Καρβέλας, αλλά και όλοι οι υπεύθυνοι και οι καθηγητές της Ακαδημίας ετοιμάζονται για το πρώτο live.

To TLIFE συνάντησε την διευθύντρια της Ακαδημίας Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Άννα Βίσση, την καθηγήτρια Χρύσα Ρώπα, τους καθηγητές φωνητικής Βασίλη Δεναχή Κωστόπουλο και Πολίνα Πρελορέντζου και όλους τους συντελεστές του show στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Hotel Ermou και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό και όλες τις λεπτομέρειες του show.

Οι συντελεστές του πολλά υποσχόμενου show του Epsilon υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους και η συζήτηση ήταν χαλαρή και άκρως αποκαλυπτική. Και μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να μην ήταν εκεί και να φυλάει την δυναμική του εμφάνιση για την πρεμιέρα αλλά μιλήσαμε γι΄αυτόν με τους δυο κριτές την Άννα Βίσση και τον Πέτρο Κωστόπουλο! Σε ερώτηση του TLIFE, για το αν έχουν κανονίσει οι 3 τους ρόλους μεταξύ τους και ποιος θα είναι ο “κακός”, η αυθόρμητη απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν : “Ο Καρβέλας”! Βέβαια το είπε αστειευόμενος και μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχουν κανονίσει τίποτα μεταξύ τους και ότι θα τους βγει στην πορεία!

Το λόγο πήρε η Άννα Βίσση η οποία είπε ότι ο Νίκος Καρβέλας θα είναι ο πιο δίκαιος και ο πιο ειλικρινής μέσα στο σόου! Επιβεβαιώσε ότι δεν έχουν ορίσει “ρόλους” και τόνισε πως είναι και δική της απορία πως θα είναι οι τρεις τους και πως θα δέσει η χημεία του στα LIVE!

Έγκλειστοι στην Ακαδημία οι 16 παίχτες

Όπως διάβασες μάλιστα στο TLIFE, οι 16 παίχτες του show θα είναι έγκλειστοι σε ένα πολυτελές οίκημα 600 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για την πολυτελή έπαυλη που “έμενε” ο Στέλιος Μάινας και η Μπέσσυ Μάλφα στα Μαύρα Μεσάνυχτα και βέβαια μέσα έχει διαμορφωθεί και έχει αλλάξει για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παικτών του show.

“Θα υπάρχουν 52 κάμερες που θα είναι παντού και θα καταγράφουν τα πάντα στο σπίτι στο Star Academy. Θα είναι ένα ιδιαίτερο project και νιώθω δέος που θα έχω να κάνω με τόσες διαφορετικές προσωπικότητες στο show. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που θα δούμε”, είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας στην Tatiana Live. Τα 8 κορίτσια και τα 8 αγόρια, τα οποία εντυπωσίασαν και ξεχώρισαν στις τελικές auditions του παιχνιδιού, θα μείνουν στη Μουσική Ακαδημία και φιλοδοξούν μέσα στους επόμενους 4 μήνες να αναδειχθούν ως τα επόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Κάθε Πέμπτη στο εβδομαδιαίο live show, θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους. H κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες, θα αξιολογεί κατά τη διάρκεια των live την πρόοδο των σπουδαστών του STAR ACADEMY προκειμένου να διακριθούν οι καλύτεροι.
Επιπλέον είναι σημαντικό να τονιστεί ότι την επομένη της ζωντανής τηλεοπτικής παρουσίασης της προόδου των παιδιών, η ομάδα των καθηγητών θα συνεδριάζει ώστε να καταλήξει στους 3 προτεινόμενους προς αποχώρηση.
Από αυτούς, που θα ανακοινώνονται στο αμέσως επόμενο καθημερινό επεισόδιο, το κοινό θα καλείται με τη θετική του ψήφο μέχρι την ημέρα του live , να “σώσει” έναν απ τους τρεις προτεινόμενους .Στην συνέχεια, η επιτροπή θα επιλέγει ποιος από τους άλλους δύο θα αποχωρήσει από το Star Academy of Greece.
Στο τέλος των 16 εβδομάδων, ο σπουδαστής που θα επικρατήσει, θα υπογράψει ένα αποκλειστικό δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία PANIC RECORDS.

Τις προσπάθειες, την πορεία, την εξέλιξη αλλά και τις αγωνίες και την καθημερινότητα των 16 νέων αυτών παιδιών, θα παρακολουθεί το κοινό κάθε βράδυ στις 20:50 σε ειδική ωριαία εκπομπή .


Το Star Academy σε αριθμούς

Τα παρακάτω μεγέθη σκιαγραφούν με τον καλύτερο τρόπο τις «διαστάσεις» της πρώτης τηλεοπτικής Μουσικής Ακαδημίας στην Ελλάδα:

4 μήνες καθημερινών εντατικών μαθημάτων
16 ταλαντούχοι σπουδαστές
6 καταξιωμένοι, έμπειροι καθηγητές
180 ώρες μαθημάτων το μήνα
30 ώρες εξειδικευμένων σεμιναρίων το μήνα
600 τ.μ. υπερπολυτελές οίκημα που στεγάζει Ακαδημία και σπίτι
150 τ.μ πισίνα
23η καταγραφή υλικού
60 κάμερες τελευταίας τεχνολογίας
21 χιλιόμετρα καλωδίωσης
120 άτομα προσωπικό παραγωγής στο σπίτι –ακαδημία

Σε κάθε live :

1000 τ.μ πλατώ
450 προβολείς κι ρομποτικά φώτα
180μελής ομάδα παραγωγής
14μελής ζωντανή ορχήστρα
12 κάμερες
22 καμαρίνια
850 άτομα ζωντανό κοινό

Η συνέχεια, την Πέμπτη 16 Μαρτίου στη συχνότητα του EPSILON.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More