Στάθης Ψάλτης: Η κοινή συνέντευξη με την καλλονή και άλλοτε σύζυγό του Τάρια Μπούρα

Πολλές υπήρξαν οι γυναίκες οι οποίες πέρασαν από τη ζωή του Στάθη Ψάλτη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη Παρασκευή και βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μία, όμως, ήταν εκείνη που το 1993 δήλωνε ως πρώτη πραγματική του αγάπη και αυτή δεν είναι άλλη από την Τάρια Μπούρα. Το πρώην μοντέλο υπήρξε παντρεμένο με τον αδικοχαμένο και κοσμαγάπητο Στάθη και μάλιστα σε συνέντευξή τους στην εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη δεν δίστασαν να εμφανιστούν ως ζευγάρι και να μιλήσουν για τη σχέση, τον έρωτα και την καθημερινότητά τους!

«Έψαχνα να βρω ψυχή να ενωθώ, πριν την Τάρια. Βρήκα σε εκείνη κάτι πολύ ξεχωριστό, κάτι που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι απόψεις που έχει για τη σχέση, τον ερώτα και τη συμβίωση» δήλωνε τότε ο Στάθης Ψάλτης για την αγαπημένη σύζυγό του.

Όσο για τη γνωριμία τους, και οι δύο είχαν μια διαφορετική «μετάφραση» του πώς εξελίχθηκε η πρώτη συνάντησή τους! Συγκεκριμένα, η νεαρή τότε Τάρια Μπούρα επέμενε ότι: «Πήγα να δω μία παράστασή του στο θέατρο, ως απλός θεατής, και μετά στο καμαρίνι του που συναντηθήκαμε δεν μου έδωσε καθόλου σημασία».

Ο Στάθης, όμως, είχε μια εντελώς διαφορετική ανάμνηση από εκείνη την ημέρα: «Μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 18 χρόνια που είμαι στο θέατρο! Όπως ήμουν στη σκηνή και έκανα μια κίνηση στη διάρκεια της παράστασης, βλέπω ένα ξανθό κορίτσι να κατεβαίνει τις σκάλες και να κάθεται στην τέταρτη- πέμπτη σειρά, που εγώ δεν κοιτάζω ποτέ, γιατί δεν βλέπω ως εκεί! ‘Έμεινα’ (όταν την αντίκρισα), έλεγα άλλα (από αυτά που έπρεπε), την κοίταξα πάρα πολύ έντονα, της έδινα να καταλάβει ότι… τώρα σε κοιτάζω γιατί μ’ αρέσεις και σε κοιτάζω γιατί έτσι θέλω και πρέπει να έρθεις στο καμαρίνι μου! Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν την ξανακοίταξα (στην υπόλοιπη παράσταση)!».

Μάλιστα, μετά τον γάμο τους, ο Στάθης Ψάλτης «διέκοψε» την καριέρα της καλλονής συζύγου του ως μοντέλο, για να την προστατεύσει. Αντ’ αυτού την ώθησε προς μια διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση, εκείνη της υποκριτικής στο πλάι του. «Δεν ήθελα να εργάζεται . Όταν θέλησα πια να γίνει σύζυγός μου, της είπα κάποια πράγματα, της είπα ότι δεν θέλω να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, γιατί με ενοχλεί. (Η Τάρια) είναι ένα αθώο πλάσμα, από μια οικογένεια με αρχές, με περιορισμένο χρόνο και περιορισμένο περιβάλλον και ενώ η δουλειά της είναι υπέροχη, δεν θέλησα να μπει σε αυτό το δρόμο που (θα μπορούσε) να βρεθεί σε δύσκολες στιγμές της ζωής της» εξηγούσε στο Νίκο Μαστοράκη ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Δες παρακάτω την κοινή συνέντευξή τους!

Read More

And More