Στάθης Ψάλτης: Χωρισμένη στα… δυο η οικογένειά του – Ο βουβός πόνος και η αμηχανία στο μνημόσυνο

Δύσκολες ώρες συνεχίζουν να περνούν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Στάθη Ψάλτη. Σαράντα μέρες μετά το χαμό του, η χήρα του Χριστίνα Φιτσάκη, η κόρη του Μαρία Ψάλτη και ο αδελφός του Γιάννης Ρώτας είναι βυθισμένοι στο πένθος. Ωστόσο, οι σχέσεις της συζύγου του με την κόρη, τον αδελφό και την πρώην σύζυγο του Στάθη Ψάλτη παραμένουν απόμακρες…

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου του ηθοποιού στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, επικράτησε βουβός πόνος και αμηχανία. Στην εκκλησία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Λαζόπουλος, η Καίτη Φίνου, η Βάσια Τριφύλλη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Φώτης Μεταξόπουλοις και πολλοί ακόμη.

Στο γεύμα, μάλιστα, που ακολούθησε στο εστιατόριο Μαγεμένος Αυλός η οικογένεια κάθισε σε διαφορετικά τραπέζια. Σε άλλο τραπέζι κάθισε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη και σε άλλο τραπέζι ο αδελφός του με την κόρη και την πρώην σύζυγό του, αναζωπυρώνοντας τις φήμες πως η οικογένεια είναι χωρισμένη στα δύο.

Read More

And More