Στάθης Στιβακτάκης: Έγινε τελικά μοντέλο; Η φωτογράφιση με κουστούμι και η απάντηση στον Λιάγκα

Μπορεί η ελληνική showbiz να τον αφήνει αδιάφορο και να παραμένει πιστός στις παραδόσεις του, ο σέξι Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης φωτογραφίζεται σε ένα διαφορετικό concept για το Downt Town, φοράει κουστούμια και trendy jackets και ποζάρει σαν μοντέλο!
“Ότι και να λένε τους έχω γραμμένους. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει καθόλου. Έχω μείνει στις παραδόσεις. Το πνεύμα της μεγαλούπολης δεν με έχει αγγίξει. Και δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση η μεγαλούπολη και τα ΜΜΕ να αλλάξουν τον χαρακτήρα μου”, αποκαλύπτει στη συνέντευξή του στην Μαρία Μωραΐτη και την Νάνσυ Φαφούτη.

Ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ στη φωτογράφιση ξεκαθαρίζει… “Ούτε γυμνά, ούτε ξυπόλυτος. Ούτε σταυροπόδι, ούτε τίποτα”, ενώ επιλέγει μόνο μαύρο για τα ρούχα που φορά: “Δεν βάνω κάτι άλλο πέρα από το μαύρο γιατί υπάρχει λόγος. Τέλος”.

Τι απαντά όμως, ο Στάθης στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και το χαρακτηρισμό “αμόρφωτος”; “Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;”, αναρωτιέται.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More