Στάθης Στιβακτάκης: “Είναι τιμή μου να είμαι αγρότης και να ζω στα Βορίζα”

“Είναι τιμή μου να είμαι αγρότης και να ζω στα Βορίζα”, αποκαλύπτει ο Στάθης Στιβακτάκης και μιλά για τον πανικό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά του. Αυθεντικός, με αγάπη για την πατρίδα του και έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη για όλα όσα διαδηλώνει μαζί με τους άλλους αγρότες στο Σύνταγμα.
Ο 25χρονος σέξι αγρότης και μελισσοκόμος από την Κρήτη που είδε τη φωτογραφία του να γίνεται viral και χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, μιλά για τον τόπο του στο “ΕΓΩ!” και την Νίκη Κώτσου.

“Μένω στο χωριό γιατί το διάλεξα. Γιατί μου αρέσει όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή. Για εμένα είναι τιμή να ζω στα Βορίζα, όπως και το να είμαι αγρότης. Πιστεύω ότι η επιστροφή στο χωριό σε συνδυασμό με την κατάλληλη ενθάρρυνση από την πολιτεία θα μπορούσε να αποτελέσει λύση σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που ζούμε, θα έδινε διέξοδο”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: Τα Βορίζα είναι ένας ένδοξος τόπος με ιστορία και όμορφους ανθρώπους. Ξεχωριστούς με τιμή. Δεν τα αφήνεις εύκολα”.
Ακόμη, για τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του αναφέρει: “Ότι ασχολούνται με εμένα τόσο πολύ δεν είναι ευχάριστο. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνα να βγω στην τηλεόραση ή να μιλήσω κάπου”, είπε και πρόσθεσε για το αν έχει τώρα πια περισσότερες κατακτήσεις: “Η τηλεόραση το έχει κάνει θέμα. Δεν τρέφω αυταπάτες. Ξέρω ότι είναι προσωρινό και σίγουρα δεν θέλω να με προσεγγίζουν για την εμφάνισή μου. Είναι πολύ επιφανειακό”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More