Στάθης Στιβακτάκης: Ο σέξι Κρητικός αποκαλύπτεται στον Θέμο Αναστασιάδη

Κατέβηξε στην πορεία των αγροτών στο Σύνταγμα και από τότε όλοι ασχολούνται μαζί του. Ο σέξι Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης, ο μελισσοκόμος που καθήλωσε με την ομορφιά του το διαδίκτυο και την τηλεόραση, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη σε εθνικό δίκτυο και τα είπε «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», στον Θέμο Αναστασιάδη.
Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει μετά το αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και αυτό που συζητιέται ακόμη είναι η ομορφιά του γαλανομάτη Κρητικού, οι φωτογραφίες του οποίου έγιναν viral και στο εξωτερικό. Ο μελισσοκόμος, από τα Βορίζια του Ηρακλείου, είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς το βλέμμα του και η αρρενωπότητα του έκανε το γυναικείο πληθυσμό να παραμιλά.

“Δίνουμε τη δική μας μάχη για να επιβιώσουμε. Είναι πιο δύσκολη η σημερινή εποχή με αυτά που κάνουν. Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα”, αποκάλυψε ο σέξι Κρητικός και δήλωσε για τον ντόρο που έγινε: “Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, θέλω να με κρίνουν για το μυαλό μου… Δεν περιμέναμε να μας ψεκάσουνε. Όταν ήρθανε να μου βγάλουν φωτογραφία είπα “δεν θέλω” και έβγαλε μία. Καλή ήταν η φωτογραφία αλλά δεν με νοιάζει, εμείς για άλλο ήρθαμε”.
Μιλώντας για τις γυναίκες δήλωσε: “Στα όρη δεν έχει γυναίκες. Δεν θέλουμε γυναίκες στα όρη εμείς. Αλλού ναι. Η γυναίκα κάθεται στο σπίτι”, είπε και συμπλήρωσε: “Τη γυναίκα που θα πάρω θα την εγκρίνω εγώ”.
Δες video:

Read More

And More