Σταύρος Νιάρχος: Σύννεφα στη σχέση του με την Jessica Hart!

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Σταύρο Νιάρχο και την Jessica Hart να έχουν σύννεφα στη σχέση τους και να σκέφτονται να πάρουν δρόμους χωριστούς. Ο διάσημος εφοπλιστής και η καλλονή σύντροφός του έχουν καιρό να εμφανιστούν μαζί, ενώ ο σέξι «άγγελος» της Victoria’s Secret εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι που της χάρισε ο καλός της.

Όπως διαβάζουμε στην Real Life, ο αμερικάνικος Τύπος ιλά πια για χωρισμό του ζευγαριού, χωρίς να έχει όμως επιβεβαιωθεί από καμιά πλευρά. Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο χωριστά. Έχουμε να δούμε κοινή εμφάνισή τους εδώ και καιρό, ενώ πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Jessica σε μεσημεριανό γεύμα στο Σόχο της Νέας Υόρκης με γοητευτικό νεαρό άντρα, με τον οποίο μάλιστα είχε και μεγάλη οικειότητα.

Η σχέση του Σταύρου Νιάρχου και της Jessica Hart πάντως είχε από την αρχή εντάσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως το ζευγάρι περνά κρίση. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της Jessica με τον μυστηριώδη συνοδό της, αφήνουν πολλά ερωτηματικά…

Read More

And More