Σταύρος Ντάφλος: Το βουβό δράμα του γνωστού ανιματέρ – Αυτοκτόνησε ο αδερφός του

Ο Σταύρος Ντάφλος είναι ένας από τους πιο δημοφιλής ανιματέρ της ελληνικής τηλεόρασης, με δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές και shows, όπως “X-Factor”, “Ραντεβού στα τυφλά”, “Ελένη”, “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”, “Ο τροχός της Τύχης”. Ο ταλαντούχος άνδρας, όμως, το τελευταίο διάστημα ζει το δικό του δράμα, καθώς πριν ενάμισι μήνα, ο αγαπημένος του αδερφός, Κώστας Ντάφλος έδωσε τέλος στην ζωή του, πέφτοντας από τον έκτο όροφο δημόσιου νοσοκομείου.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso και στον Αλκίνοο Μπούνια, ο αδερφός του έπασχε από βαριά κατάθλιψη, με συνέπεια στις 26 Αυγούστου να αυτοκτονήσει, πηδώντας από το παράθυρο του νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, όπου νοσηλευόταν.
«Τα τελευταία 15 χρόνια ο Κώστας δεν είχε δουλειά και το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι βρισκόταν αν εκτός καλλιτεχνικών κυκλωμάτων. Το μεγάλο χτύπημα, όμως, το δέχτηκε όταν οι τράπεζες, λόγω μεγάλων χρεών, του τα πήραν όλα! Έχασε σπίτια, αυτοκίνητα, οικόπεδα και έμεινε κυριολεκτικά στο δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα και συνέχισε «Η οικονομική καταστροφή συν του ότι δεν είχε δουλειά έριξαν τον Κώστα σε μαύρη κατάθλιψη και εγώ για να τον βοηθήσω, φρόντισα να του προσφέρω ψυχιατρική στήριξη. Για 41 μέρες νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Όμως, όταν βγήκε δεν έτρωγε, είχε και ένα πρόβλημα με τον προστάτη κι έτσι μπήκε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”. Δυστυχώς, ήταν νύχτα, δεν τον πήρε κανείς είδηση για να τον αποτρέψει και πήδηξε στο κενό από το παράθυρο…”

Read More

And More