Στέφανος Κορκολής: Η μάχη με τον καρκίνο και όσα αποκάλυψε στην απονομή του χρυσού δίσκου του!

“Το έχω ξεπεράσει μέσα μου. Την ασθένειά μου την έχει πάρα πολύς κόσμος”, αποκάλυψε ο Στέφανος Κορκολής μιλώντας ανοιχτά για τον καρκίνο και την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγο καιρό. Ο γνωστός δημιουργός επέστρεψε με το άλμπουμ “Συνάντηση ΙΙ”, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και μίλησε για όλα στην απονομή του χρυσού δίσκου του.

Ο τραγουδιστής που έδωσε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να βγει νικητής, αποκάλυψε χαρακτηριστικά: “Η αντιμετώπιση είναι καθαρά θέμα μυαλού, σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται όπως η δική μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό που μου συνέβη ήταν τόσο κακό. Ήταν κακό, κάθισα το σκέφτηκα, το ανάλυσα, ακολούθησα τις συμβουλές του γιατρού μου και δόξα τω Θεώ με βλέπετε όρθιο. Αυτό που θα έλεγα στους νέους ανθρώπους, επειδή εγώ την πάτησα από το τσιγάρο, είναι σταματήστε το τσιγάρο. Απλά…”, ανέφερε ο Στέφανος Κορκολής.

Το νέο άλμπουμ του Στέφανου Κορκολή κυκλοφόρησε από την Panik Platinum και έγινε χρυσό μέσα σε χρόνο dt. Η παρουσίαση έγινε στον IANO το βράδυ της Δευτέρας και εκεί η μούσα του Στέφανου Κορκολή, Σοφία Μανουσάκη τραγούδησε με τον γνωστό δημιουργό να την συνοδεύει στο πιάνο!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More