Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.10.2017 | 15:11

Στέλιος Χανταμπάκης: Φασίνα και μαγειρική, τώρα που λείπει η Όλγα Πηλιάκη - Το φαγητό που έφτιαξε για τα παιδιά!

Στέλιος Χανταμπάκης: Φασίνα και μαγειρική, τώρα που λείπει η Όλγα Πηλιάκη - Το φαγητό που έφτιαξε για τα παιδιά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Το Νomads του Αντ1 ξεκίνησε κι ανάμεσα στους παίχτες, είναι και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη. Και μπορεί η μαμά του Μανώλη και της Μαλένας, να λείπει στις Φιλιππίνες, όμως τα δυο αδέρφια έχουν μείνει με τον μπαμπά τους, που τους προσέχει όσο τίποτα. Ο παρουσιαστής και μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης, που λίγους μήνες πριν βρισκόταν στο Survivor, φροντίζει να μην βγουν καθόλου από το πρόγραμμά τους η εννιά μηνών κόρη του και ο τετράχρονος γιος του Μανώλης, αν και τους προσέχει καθημερινά μόνος του.

Ο Μανώλης έχει αρκετές δραστηριότητες που πηγαίνει κι ο μπαμπάς ακολουθεί με την κόρη του αγκαλιά...Σήμερα, αφού ο "Μαμώης Μπαμπάκης" πήγε στο σχολείο κι αφού τον πήρε ο μπαμπάς του όταν σχόλασε και μας περιέγραψε πόσο καλό παιδί είναι, στη συνέχεια βρέθηκαν και πάλι στο σπίτι τους.

Ο Στέλιος, είχε βάλει το φαγητό στο φούρνο από πριν και όταν επέστρεψαν ήταν όλα έτοιμα! Όσο για το τι μαγείρεψε; Σήμερα επέλεξε να κάνει φρέσκο ψάρι και συγκεκριμένα σολωμό. Βέβαια ο Μανώλης ήθελε γαρίδες!

Δες τα απολαυστικά βίντεο

Μετά το σχολείο, το φαγητό ήταν έτοιμο!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10