Στέλιος Χανταμπάκης: Η υπόσχεση που είχε δώσει στον γιο του πριν φύγει για το Survivor! [vids]

Πριν από δυο μήνες περίπου ο Στέλιος Χανταμπάκης ετοίμασε τις βαλίτσες του αποχαιρέτησε την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, την λίγων μηνών κόρη του Μαλένα και τον 4χρονο Μανωλάκη και έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο. Πριν φύγει όμως, έδωσε μια υπόσχεση στον γιο του… να του φέρει το μαγικό κοχύλι από τη ζούγκλα.

Ο πιο αμφιλεγόμενος παίχτης του Survivor που λόγω της συμπεριφοράς του στο παιχνίδι ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν αρχηγό της “κλίκας των διασήμων” αποχώρησε την Τρίτη από το Survivor και οι fans του show στο twitter μόνο που δεν έριξαν βεγγαλικά.

Ο ίδιος πάντως, δεν έκανε και λίγα, αφού η ειρωνεία στον Ντάνο για την προσευχή, η πρόκληση στο Βασάλο και η παράσταση κοροϊδία κατά της Παπαδοπούλου έστρεψε πολύ κόσμο εναντίον του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, όμως, δήλωσε χαρούμενος για όλες τις στιγμές που πέρασε στο παιχνίδι και φεύγοντας από το συμβούλιο του Νησιού ανέφερε: “Το Survivor σήμερα τελείωσε για μένα, γυρίζω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο, την οικογένειά μου, ότι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Φεύγω με πολύ όρεξη και δύναμη να ομορφύνω τη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια. Η σκέψη μου είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή μίλησα, υπήρχε λίγος να μιλήσω. Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με κάποιον συμπαίκτη μου ήταν πραγματικά γιατί δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι, δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους, τους ίδιους κανόνες και υπήρχε πραγματικός λόγος. Έπαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια, δεν «πάτησα» σε κανέναν άλλο συμπαίκτη μου ή αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα, δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι, δεν με ενοχλεί καθόλου που με κάποιους δεν ήρθα πολύ κοντά, δεν με συμπάθησαν γιατί ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες και βλέπαμε διαφορετικά το παιχνίδι. Το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και η εκτίμησε γενικότερα των ανθρώπων που συμβίωνα μαζί τους”, είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Στέλιος θα επιστρέψει πια στην οικογένειά του και θα μοιραστεί με τον μικρό Μανώλη, τις ιστορίες από τη ζούγκλα, όπως του είχε υποσχεθεί πριν φύγει από την Ελλάδα.

Πάω στη ζούγκλα να φέρω το μαγικό κοχύλι για τον άγγελο μου… #hantampakakia #mamoisbabakis με πολύ αγάπη !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Read More

And More