Στέλιος Χανταμπάκης – Λάμπρος Χούτος: Η συνάντηση για καφέ μετά το Survivor!

“Φεύγω γεμάτος εμπειρίες και φίλους. Χαίρομαι για τα όσα έχω περάσει. Νιώθω τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία”, τόνισε πριν αποχωρήσει από το Survivor, ο Λάμπρος Χούτος και ήταν εκείνος που έφυγε μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο Στέλιος έδωσε για όλα τις δικές του εξηγήσεις τσο περιοδικό People, που μεταξύ άλλων είπε: “Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο”

Όταν βγήκε και ο Λάμπρος από το παιχνίδι, ο Στέλιος παρέμενε στον Άγιο Δομίνικο και τους είδαμε να πηγαίνουν μαζί για παγωτό και μάλιστα είχαν μεγάλα κέφια. Οι δυο άντρες απόλαυσαν από ένα κύπελλο με έξι μπάλες παγωτό(!) και μάλιστα όσο βρίσκονταν στο μαγαζί, το οποίο τους τα κέρασε, δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε, να χορεύουν και να γελούν. Το τραγούδι που χόρευαν στο μαγαζί, άκουγε ο Λάμπρος σήμερα και στο αυτοκίνητο καθώς πήγαινε για καφέ κι ανέβασε το παρακάτω βίντεο. Στη συνέχεια ο Στέλιος ανέβασε μια φωτό τους από τον καφέ.

Yeke yeke telos.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Choutos (@lambros_choutos) στις

Kαι η φωτογραφία από τον καφέ

Την αγάπη μας… #hantampakakia #hantasurvivor #houtos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Read More

And More