Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Η πρώτη τους νυχτερινή έξοδος μετά το Nomads και τα καυτά φιλιά! [pics]

Στιγμές ευτυχίας βιώνουν ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη! Μετά την οικειοθελή της αποχώρηση της από το Nomads, η Ολυμπιονίκης Ενόργανης Γυμναστικής επέστρεψε στην αγκαλιά του συζύγου της και των δύο παιδιών τους, του Μανώλη και της μικρής Μαλένας. Μάλιστα, όσο καιρό έλειπε και αγωνιζόταν για την Ομάδα των Ωκεανών στο Palawan, ο Στέλιος τα πρόσεχε όσο τίποτα, τους μαγείρευε και τα πήγαινε σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Τώρα, όμως, η μαμά της οικογένειας επέστρεψε, ώστε να βάλει τάξη στο σπίτι! Τα παιδιά είναι ξετρελαμένα που έχουν ξανά την μητέρα τους σπίτι, αν και την ήθελαν φυσικά νικήτρια του Nomads. Η ίδια όμως για προσωπικούς λόγους επέλεξε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι και να γυρίσει στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένειά της.
Ο Στέλιος και η Όλγα, μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο έκαναν την πρώτη τους βραδινή έξοδο, μετά την επιστροφή της από τις Φιλιππίνες. Το ζευγάρι διασκέδασε στο Κέντρο Αθηνών, στο οποίο εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama και δεν πήραν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλον! Δεν έλειψαν και τα καυτά φιλιά ανάμεσά τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More