Στέλιος Χανταμπάκης: “Τα έσπασε” στο Ρέμο με τον Λάμπρο Χούτο και τη γυναίκα του! [pics,vid]

Μετά από 2 μήνες στον Άγιο Δομίνικο και τη σκληρή ζωή του survivor, o Στέλιος Χανταμπάκης, επέστρεψε στον πολιτισμό! Μετά τις πρώτες τους συνεντέυξεις σε δυο περιοδικά ο Στέλιος χθες το έριξε έξω και απόλαυσε μαζί με τον φίλο του Λάμπρο Χούτο και την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Δάντη στο Fantasia Live!

Ο Στέλιος απάντησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στην αντιπάθεια του κόσμου στο πρόσωπό του, στο περιοδικό PEOPLE, λέγοντας: “Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο”.

Μια εβδομάδα μετά την επιστροφή του ο Στέλιος το διασκέδασε με τη καρδιά του στο Ρέμο! Λίγο νωρίτερα είχε συναντήσει την Νατάσσα Θεοδωρίδου και είχαν φωτογραφηθεί μαζί! Στο βίντεο που θα δεις ο Αντώνης Ρέμος του αφιέρωσε το τραγούδι ενώ τελειώνει με ένα θερμό φιλί στη γυναίκκα του Όλγα!

Αυτό είναι το έπαθλο .. #hantasurvivor #hantampakakia #hantampakakia

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Τη χρυσή μας φυλακή!! #hantampakakia #remos #dantis @antonisremosfp @christosdantis @olgapiliaki

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Read More

And More