Στέλιος Χανταμπάκης: Το συγκινητικό του μήνυμα για τον φίλο του Γιώργο Μανίκα [pic]

Εδώ και τρεις μήνες περίπου, ο Γιώργος Μανίκας βρίσκεται στην Κουρούτα και αγωνίζεται για το Survival Secret. Το γνωστό μοντέλο δίνει τον καλύτερό του εαυτό και θεωρείται από τα φαβορί του reality επιβίωσης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είχε βρεθεί στην ίδια θέση πριν μερικούς μήνες, καθώς αγωνιζόταν στο Survivor, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον στενό του φίλο για το “ταξίδι επιβίωσης” που βιώνει.

“Δεν έχει σημασία τι δουλειά κανεις… πόσα χρήματα βγάζεις… πόσο γνωστος είσαι… ή τι λένε για εσένα άνθρωποι που δεν σε έχουν γνωρίσει προσωπικά… σημασία για ΕΜΕΝΑ έχει αυτός που μιλάω να είναι άνθρωπος… αληθινός… μπροστά σου αλλά και από πίσω … άνθρωπος που παραμένει ίδιος στο χρόνο και στις καταστάσεις… αυτούς τους ανθρώπους όχι απλά τους σέβομαι αλλά και τους θαυμάζω και φυσικά θα είμαι για πάντα το στήριγμα τους! Σε λίγες μέρες ο Φίλος μου τελειώνει και με το δικό του “τηλεοπτικο ταξίδι επιβίωσης” εύχομαι όχι απλά να είσαι τελικό αλλά και νικητής γιατί το αξίζεις!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν έχει σημασία τι δουλειά κανεις.. πόσα χρήματα βγάζεις.. ποσο γνωστος είσαι.. η τι λένε για εσένα άνθρωποι που δεν σε έχουν γνωρίσει προσωπικά.. σημασία για ΕΜΕΝΑ έχει αυτός που μιλάω να είναι άνθρωπος.. αληθινός.. μπροστά σου αλλά και από πίσω … ανθρωπος που παραμένει ιδιος στο χρόνο και στις καταστάσεις..αυτούς τους ανθρώπους όχι απλά τους σέβομαι αλλά κ τους θαυμάζω και φυσικά θα είμαι για πάντα το στήριγμα τους! Σε λίγες μέρες ο Φιλος μου @giorgosmanikas τελειώνει και με το δικό του “τηλεοπτικο ταξίδι επιβίωσης” εύχομαι όχι απλά να είσαι τελικό αλλά και νικητής γιατί το αξίζεις!!! #hantampakakia #epsilontv #manikas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Read More

And More