Στην Ελλάδα η Ιταλίδα καλλονή που πρωταγωνιστεί στην “Dalida”!

Από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης στον κινηματογράφο και μάλιστα με ένα ρόλο έκπληξη. Ο λόγος για την Ιταλλίδα καλλονή Σβέβα Αλβίτι (Sveva Alviti) που πρωταγωνιστεί στην ταινία “Dalida” , ενσαρκώνοντας την απόλυτη ντίβα των 70s και 80s! Η Ιταλίδα Sveva βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην έναρξη του 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, όπου προβλήθηκε και η ταινία της, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο πρέσβης της Γαλλίας, Κριστόφ Σαντεπί, και ο διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας Μισέλ Σαντεπί αναφέρθηκαν στη συνεργασία Ελλάδα και Γαλλίας και στο ελληνογαλλικό ταμείο συμπαραγωγών που τα τρία πρώτα χρόνια της λειτουργίας του -η συνεργασία αναμένεται να ανανεωθεί για άλλα τρία χρόνια- έχει οδηγήσει σε 21 συμπαραγωγές ταινιών και ντοκιμαντέρ, προσφέροντας πολύτιμη οικονομική στήριξη κυρίως σε ελληνικές ταινίες.

Η σκηνοθέτις του Dalida Λίζα Αζουέλος είπε ότι η ταινία ήταν πιο δύσκολη που έχει γυρίσει στη ζωή της, αλλά τόνισε ότι κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι παρουσιάζει την ταινία στην Ελλάδα, όπου η Δαλιδά είχε πολλούς φανατικούς θαυμαστές.

Η ταινία Dalida επικεντρώνεται στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Δαλιδά και της τραγικής ζωής της με την εντυπωσιακή Sveva Alviti να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε ένα ρόλο σταθμό…

Read More

And More