Στο νοσοκομείο με χειροπέδες ο Kanye West – Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση μετά από σοβαρό επεισόδιο

Δύσκολες ώρες για τον Kanye West. Ο γνωστός ράπερ μετά από σοβαρό επεισόδιο που είχε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με χειροπέδες, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με το TMZ, ο σύζυγος της Kim Kardashian βρίσκεται υπό υπό ψυχιατρική παρακολούθηση

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση για ένα περιστατικό στο σπίτι του προπονητή του Kanye West. Ο γνωστός ράπερ που βρισκόταν εκεί είχε μια σοβαρή κρίση και άρχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά. Όταν έφθασε όμως, η αστυνομία, χαλάρωσε, αλλά και πάλι αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δεχτεί ψυχιατρική βοήθεια και… τον μετέφεραν με χειροπέδες.

Αυτό το περιστατικό μάλιστα, τον ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του και να παραμείνει για λίγο στο UCLA Medical Center, ώσπου να γίνει αξιολόγηση της κατάστασής του. Μιλώντας για το περιστατικό η πεθερά του Kris Jenner ανέφερε: “Ο Kanye είναι εξουθενωμένος αυτήν την περίοδο και δεν άντεξε ο οργανισμός του”.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή πάντως, αναφέρεται πως ο Kanye West ξέσπασε μετά την πίεση που νιώθει. Τα προβλήματα στο γάμο του με την Kim Kardashian, σε συνδυασμό με το φραστικό επεισόδιο του με τον Jay Z του δημιούργησαν την ψυχική αστάθεια.

Όπως είναι λογικό το υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo» ακυρώθηκε με τους φίλους του West να λένε στο TMZ ότι ο σύζυγος της Kim βρίσκεται εκτός ελέγχου. Όσον αφορά στην Κim την ώρα του επεισοδίου του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της βρισκόταν σε εκδήλωση ενώ σύμφωνα με πηγές, κανείς δεν την είδε στο νοσοκομείο.

Read More

And More