Στο σφυρί η πολυτελής μεζονέτα του Παντελή Παντελίδη

Την πολυτελέστατη βίλα που είχε αγοράσει λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο o Παντελής Παντελίδης αποφάσισε να πουλήσει η οικογένειά του. Πρόκειται για τη μεζονέτα στη Βούλα που διατίθεται προς πώληση με τιμή λίγο μικρότερη από το 1.000.000 ευρώ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o αδικοχαμένος καλλιτέχνης είχε αποκτήσει το πολυτελέστατο σπίτι με την υπέροχη θέα στο Πανόραμα Βούλας μόλις δύο μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγγελία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα ενός από τα πιο γνωστά μεσιτικά γραφεία, το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται προς πώληση αντί του ποσού των 980.000 ευρώ.

Μετά το τραγικό του καλλιτέχνη, η οικογένειά του έκανε αποδοχή κληρονομιάς και αμέσως κατέβαλε δύο δόσεις που υπολείπονταν για στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Έτσι, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή τους. Μετά το μοιραίο τροχαίο, η οικογένεια δεν μπορεί να συντηρήσει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ. που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και ασανσέρ. Επίσης, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ. στο ύψος του πρώτου ορόφου.

Read More

And More