Στο χειρουργείο η Χρυσηίδα Δημουλίδου – Θα υποβληθεί σε λεπτή επέμβαση

Στο χειρουργείο θα μπει σε λίγες μέρες η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Η γνωστή συγγραφέας αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στα χέρια της και όπως αποκάλυψε σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο της μάλιστα προγραμματίστηκε για τις 23 Μάη, τρεις μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου “Οι δαίμονες δεν έχουν όνομα”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Η γνωστή και πολύ αγαπητή συγγραφέας ανέπτυξε και στα δυο της χέρια το σύνδρομο Ντιπουιτρέν που προήλθε από την υπερβολική καταπόνηση των τελευταίων 20 χρόνων και επειδή η δυσκαμψία προχώρησε πολύ, αποφασίστηκε χειρουργείο. Έτσι, θα υποβληθεί αρχικά σε επέμβαση στο αριστερό της χέρι και το φθινόπωρο θα κάνει επέμβαση στο δεξί.

Όπως καταλαβαίνεις η Χρυσηίδα είναι αρκετά αγχωμένη με την κατάσταση. Μάλιστα, όλο αυτό αλλάζει και τα σχέδιά της μιας και αυτήν την περίοδο θα πρέπει να ξεκουραστεί λίγο και δεν θα μπορέσει να κάνει τις παρουσιάσεις που επιθυμούσε για το νέο της βιβλίο.

Δες το μήνυμά της στο Facebook:

“Αγαπημένοι μου φίλοι

Τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα. Όπως κάποιοι γνωρίζετε από αναρτήσεις μου, σας είχα πει πως ανέπτυξα και στα δυο μου χέρια το σύνδρομο Ντιπουιτρέν που προήλθε από την υπερβολική καταπόνηση αφού 20 χρόνια τώρα γράφω ακατάπαυστα. Και επειδή η δυσκαμψία προχώρησε πολύ, αποφασίστηκε χειρουργείο. Την επόμενη Δευτέρα 23/5 θα χειρουργηθώ πρώτα στο αριστερό χέρι και το Φθινόπωρο στο δεξί. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να κάνω παρουσιάσεις, να υπογράφω, να απαντώ σε μνμ σας, να κουράζομαι γενικότερα και να καταπονώ τα χέρια μου. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το καλό είναι πως ο γιατρός που θα με χειρουργήσει είναι ο καλύτερος σε επεμβάσεις των άκρων. Πέρα από αυτό η γυναίκα του αναγνώστρια μου οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν τον παίρνει να με ταλαιπωρήσει καθόλου γιατί η μουρμούρα μιας γυναίκας, ειδικά η βραδινή, δεν αντέχεται…ε, λίγη ενθάρρυνση την χρειάζομαι… σας φιλώ…”

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More