Στράτος Τζώρτζωγλου – Σοφία Μαριόλα: Full in love στη Νέα Υόρκη! [pics]

Μοναδικές και άκρως ερωτικές στιγμές, ζουν ο Στράτος Τζώρτζωγλου και η νεαρή σύντροφός του, δασκάλα μουσικής, Σοφία Μαριόλα στις Η.Π.Α. Ο ηθοποιός και η σύντροφός του βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στη Νέα Υόρκη και μάλιστα η πρόταση γάμου έγινε κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν!

Η Σοφία είπε το ναι και το ζευγάρι απολαμβάνει τη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη πιο ερωτευμένο από ποτέ. H Στράτος, ξεναγεί την αγαπημένη στην πιο εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα πόλη του κόσμου και όπως θα δεις στις φωτογραφίες περνούν καταπληκτικά!

09-12-17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δεκ 9, 2017, 5:15μμ PST

Κάθε μέρα ένα λιθαράκι αν βάλεις το ενα επάνω στο αλλο, μια μέρα θα εχεις χτίσει κάτι όμορφο για κάποιον άνθρωπο! Μεγάλη μας χαρά να συμβάλουμε στην προσπάθεια υπέρ του Αγγέλου, της Ασπασίας, του Γιώργου και της Μυρτώς. Ας μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους γιατί ο αγώνας τους ειναι καθημερινός. ↪Δες όλα τα t-Shirt και υποστήριξε τον αγώνα που κανει ο Αγγελος, η Ασπασια, ο Γιώργος και η Μυρτώ για την αποκατάσταση της υγείας τους, και διάβασε τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων στην ιστοσελίδα ????www.vforacause.com Facebook: vforvasilios Instagram: vforvasili & vforacause_ #vforacauseheroes #vforacause

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δεκ 2, 2017, 11:41πμ PST

You always surprise me @stratostzortzoglou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δεκ 3, 2017, 4:14μμ PST

Collect moments not things!! So happy day

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δεκ 9, 2017, 5:25μμ PST

Read More

And More