Στράτος Τζώρτζογλου: Στο Ζάππειο αγκαλιά με την 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του!

Μαζί στη ζωή μαζί και στη δουλειά! Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα που ζουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα βρέθηκαν μαζί αυτές τις μέρες στο Ζάππειο και παρουσίασαν το βιβλίο “Νόμος της επιτυχίας”. Το ζευγάρι μίλησε μαζί για το συγκεκριμένο συγγραφικό έργο και έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν “φωτιά” .

Ο 52χρονος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει ως βάση του την Αμερική, συνάντησε πριν από έξι μήνες την 27χρονη καθηγήτρια μουσικής και η χημεία τους ήταν από την αρχή πολύ δυνατή. Η γνωριμία τους έγινε στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Φλεβάρη, σε μια επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκεί η Σοφία Μαριόλα συμμετείχε ως μοντέλο και αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον του Στράτου Τζώρτζογλου. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το φλερτ και επτά μήνες μετά, οι δυο τους δηλώνουν full in love.

Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι στο Ζάππειο, και στη μεγάλη έκθεση βιβλίου, όπου βρέθηκαν μαζί για επαγγελματικούς λόγους. Παρόλα αυτά, οι δυο τους δεν χωρίστηκαν λεπτό και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσά τους, δεν ήταν και λίγα.

Δες φωτογραφίες:

Παρουσίαση βιβλίου *Νόμος της επιτυχίας*

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Mariola (@sofiamariola) στις

Read More

And More