Στράτος Τζώρτζογλου: Σχεδιάζει κοσμήματα με άρωμα Ελλάδας!

Τα τελευταία χρόνια ζει πια μόνιμα στην Αμερική και εκτός από την υποκριτική, τώρα έφερε στο φως της δημοσιότητας και ένα νέο του ταλέντο. Ο Στράτος Τζώρτζογλου εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα και σχεδιάζει τη δική του συλλογή κοσμημάτων για άντρες και γυναίκες.

Το διαδικτυακό κατάστημα που ξεκίνησε έχει το όνομα F-Stratos και εκεί παρουσιάζονται τα κοσμήματα που δημιούργησε και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Χαρακτηριστικό τους, οι πολύτιμοι λίθοι που, τα ακριβά υλικά τους, αλλά και το έντονο άρωμα Ελλάδας. Η συλλογή των κοσμημάτων του, μάλιστα, έχει πηγή έμπνευσης Ορφικά Κείμενα και είναι χωρισμένη σε 13 θεματικές ενότητες βασισμένες στις ιστορίες των αρχαίων θεών, όπως της Αθηνάς, της Αρτέμιδος, του Έρωτα και της Αφροδίτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: “Κοσμήματα που θυμίζουν Ελλάδα, κοσμήματα τόσο έντονα δυναμικά όσο και η απλότητα του design τους”.

Την ίδια στιγμή, όμως ο Στράτος δεν εγκαταλείπει την αγάπη του για το θέατρο, παρουσιάζοντας το έργο “Love, Βαλς με τον Έρωτα”, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αστόρια…



Read More

And More