Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.09.2017 | 12:48

Survival Secret: Η σέξι φωτογράφιση των Droulias Brothers πριν φύγουν για Κουρούτα!

Survival Secret: Η σέξι φωτογράφιση των Droulias Brothers πριν φύγουν για Κουρούτα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

“Ποιος είπε ότι δεν θα κάνουμε σεξ στην Κουρούτα” αποκαλύπτουν οι Droulias Brothers και ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη με τη σέξι φωτογράφισή τους στο Down Town. Ο Ηλίας και ο Κωνσταντίνος (ή Κωνσταντίνος και Ηλίας) μπήκαν στο παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Τα δυο αδέλφια που μοιράζονται τα πάντα κάνουν τη διαφορά στο Survival Secret και φαίνεται πως έχουν λάβει μέρος με άγριες διαθέσεις.

Λίγο πριν φύγουν για Κουρούτα, οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο και φωτογραφήθηκαν με τα απολύτως απαραίτητα...

Μιλώντας για τις δυσκολίες του Survival Secret και τους ενδοιασμούς που είχαν αρχικά, ο Ηλίας αποκάλυψε: “Δεν θα είναι μόνο στίβος μάχης. Θα ανεβαίνεις σε βουνά στο δάσος, θα καβαλάς άλογα. Επιπλέον είχαμε έναν ενδοιασμό στο θέμα της επιβίωσης. Στο πώς θα κοιμηθείς, πώς θα πλυθείς, πώς θα πας τουαλέτα”.

Ταυτόχρονα, όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι και πως θα νοιώσουν απέχοντας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από το σεξ, ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει: “Ποιος είπε ότι δεν θα κάνουμε σεξ στην Κουρούτα”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10