Survivor: Backstage από το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Γιώργου Αγγελόπουλου![pics,vid]

Η ώρα που όλοι οι θαυμαστές του Ντάνου περίμεναν… έφθασε! Ο νικητής του Survivor άφησε για λίγο την αγαπημένη του Σκιάθο και βρέθηκε στην Αθήνα και τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και πρωταγωνίστησε στο νέο τηλεοπτικό σποτ γνωστής εταιρείας αντηλιακών και προκάλεσε πανικό.

Φορώντας το μαγιό και το life jacket του ο Ντάνος δαμάζει τα κύματα με το jet ski του, φορώντας πάντα το αντηλιακό του…“Ο Γιώργος Αγγελόπουλος in action για τo Hawaiian Tropic. Ο Ντάνος ως πραγματικός Survivor κερδίζει τη μάχη με τον ήλιο. Λατρεύει τη θάλασσα και τα water sports και παρατείνει το καλοκαίρι μας!”, γράφουν οι θαυμαστές του, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να γίνεται για μια ακόμη φορά το talk of the town.

Το TLIFE βρέθηκε μάλιστα, τυχαία στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και σου εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του σποτ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αξίζει, μάλιστα, να σε ενημερώσω πως το γύρισμα, κράτησε περισσότερη ώρα από την προγραμματισμένη καθώς αναγκάζονταν να διακόπτουν συνέχεια, μιας και οι θαυμαστές του Ντάνου δεν τον άφηναν σε ησυχία και συνεχώς μαζευόταν κόσμος τριγύρω για να του μιλήσει!

Στο πλευρό του Ντάνου μάλιστα καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν και οι άνθρωποι της εταιρείας Pitch που συνεργάστηκαν μαζί του για το σποτ!

Read More

And More