Survivor: Ένταση στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας! Ποιος θα αποχωρήσει;

Μετά τη χθεσινή του νίκη στο αγώνισμα ο Μάριος Ιωαννίδης κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό του “Survivor” κι ένα για την Κούβα.

Μια μοναδική μονομαχία μεταξύ των δύο φαβορί, του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου Ιωαννίδη, απόλαυσαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”, με τον Κύπριο παίκτη να καταφέρνει να κερδίζει την ασυλία και να περνά απ’ ευθείας στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, στον ημιτελικό. Κέρδισε όμως κι ένα ταξίδι στην Κούβα που θα πάει μαζί με τον παίκτη που θα πάρει τη δεύτερη ασυλία στο αγώνισμα που θα διεξαχθεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.310.417 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,7% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,4%.

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο αγώνισμα του φετινού “Survivor”, καθώς και το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού». Οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν τον προτεινόμενο παίκτη προς αποχώρηση κι ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που έχει τις λιγότερες ψήφους, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία.

Η αγωνία κορυφώνεται. Ποιος θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον ημιτελικό; Ποιος θ’ αποχωρήσει από το “Survivor”; Πως περνούν οι παίκτες τις τελευταίες τους μέρες στην παραλία;

Όλες οι απαντήσεις την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μ’ ένα επεισόδιο που αναμένεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Read More

And More