Survivor: Έπαθλο – υπερπαραγωγή! Ποιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο σήμερα; Video

Το Survivor είναι αντρική υπόθεση πια και οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για μία θέση στον μεγάλο Τελικό. Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, βέβαια, τα πράγματα στην παραλία των Διάσημων είναι λίγο μοναχικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού έμεινε τελείως μόνος του. Από εκεί που ήταν με 12 άτομα, ξαφνικά έμεινε ένας.

«Η Ευρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα. Πολύ περίεργο βράδυ. Πάρα πολύ πρωτόγνωρο να κάθομαι σε αυτή την καλύβα που κάποτε ήμασταν 12 άτομα και τώρα είμαι μόνος μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ ο Ντάνος.
Μάλιστα, το σημερινό επεισόδιο θα είναι λίγο διαφορετικό, αφού δεν θα υπάρξει ούτε αγώνισμα, ούτε αποχώρηση. Θα υπάρξει όμως κουίζ με μια τεράστια έκπληξη για όποιον καταφέρει και νικήσει. Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, ανακοινώνει πως οι παίκτες, στο τελευταίο παιχνίδι ερωτήσεων της χρονιάς, όποιος κερδίζει θα έχει έπαθλο ένα… υπερπολυτελές αμάξι.
«Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο παίκτης που θα κερδίσει το αποψινό κουίζ, θα κερδίσει αυτό το αγρίμι. Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις» λέει συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δες το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:

Read More

And More