Survivor: Φλερτ και ζήλιες ανάμεσα σε “Διάσημους” και “Μαχητές” μετά την ένωση! [vids]

Η Ένωση των δυο ομάδων στο Survivor έγινε και άρχισαν οι ανατροπές. “Μαχητές” και “Διάσημοι” ήρθαν πιο κοντά και τα πρώτα φλερτ ανάμεσα στους παίχτες ξεκίνησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι ζήλιες! Στο χθεσινό επεισόδιο πάντως φάνηκαν ξεκάθαρα ποιοι έχουν έρθει πιο κοντά με ποιους και ποιοι ενοχλήθηκαν με τις αλλαγές στην παραλία!

Φλερτ no 1: Ορέστης Τσανγκ – Λάουρα Νάργες

Μπορεί από την αρχή του παιχνιδιού ο Ορέστης Τσανγκ να ακολουθεί τη δική του τακτική, να προσπαθεί να διώξει τους αδύναμους παίχτες και να μην έχει κρύψει την εμμονή του με την Ελισάβετ (που την ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία αποχώρησης), αυτή είναι όμως η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση σε μια παίχτρια. Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες με την οποία έκανε και βόλτα στην παραλία, της έδειξε την κούνια που κατασκεύασε στο νησί, αλλά και την αιώρα του.

Η Λάουρα από τη μεριά της φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα με τον Τσανγκ, παρόλο που η βόλτα των δυο παιχτών ενόχλησε τους συμπαίχτες της Λάουρα. Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλοντας να “πειράξει” τον Τσανγκ είπε: “Ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του και απ’ ότι βλέπω μετά την κούνια η ξενάγηση συνεχίζεται και στην αιώρα”.

Η ζήλια του Κώστα Κοκκινάκη και Διασήμων:

Ενώ, αρχικά η Λάουρα και η Ευρυδίκη βρέθηκαν στην καλύβα των “Μαχητών” και έμειναν εκεί για ένα δίωρο παίζοντας κουίζ, τα αγόρια της παραλίας τους έφτιαξαν ένα παγκάκι για να κάθονται. Μόλις όμως εκείνες επέστρεψαν… άρχισαν οι γκρίνιες και η ζήλια. Ο Κώστας Κοκκινάκης μάλιστα ενοχλήθηκε που η Λάουρα, αν και του ζητούσε να φτιάξουν παγκάκι, δεν τον βοήθησε καθόλου… Ενώ, δεν έλειψαν και τα καρφιά του τύπου “κούνια που σε κούναγε Λάουρα”.

Φλερτ no 2: Κωνσταντίνος Βάσαλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μια ακόμη συμπάθεια ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους είναι αυτή του Κωνσταντίνου Βάσαλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όταν τελείωσε μάλιστα το παιχνίδι, ο Κωνσταντίνος έσπευσε να δηλώσει πως ήταν μια δύσκολη δοκιμασία, που έκανε πολλούς παίχτες να ζαλιστούν . Και έφερε ως παράδειγμα την Ευρυδίκη, η οποία έσπευσε να του πει πως αυτά θα τα συζητήσουν οι δυο τους στην παραλία!

Φλερτ no 3: Γιάννης Σπαλιάρας – Ελισάβετ

Από τα talk of the town φλερτ του Survivor δεν θα μπορούσε να λείψει και αυτό του γόη Γιάννη Σπαλιάρα προς την Ελισάβετ. Μετά το φιλί σε προηγούμενο έπαθλο ο Γιάννης ως γνήσιος gentleman, φρόντισε να προσφέρει λουλούδια στο κορίτσι ου γιόρταζε και να προκαλέσει πανικό!

Read More

And More