Survivor: Γιατί επέλεξαν τον Σάκη Τανιμανίδη για παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης;

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη εξομολογείται στο People πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο μοναδικός παρουσιαστής που είχε στο μυαλό της για το Survivor, ενώ παράλληλα περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση, που έγινε κατά τύχη στο εξωτερικό.

«Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, στις Κάννες τού είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία.

Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya. Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι ο παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα

Read More

And More