Survivor: Ξέσπασε το κορίτσι του Γιάννη Σπαλιάρα – “Ο Γιάννης έχει φάει άγριο bullying και από τις δυο ομάδες”

Τρεις μήνες βρίσκεται πια μέσα στο παιχνίδι του Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας και έχει κατορθώσει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων. Ο Γιάννης δέχεται τεράστιο κύμα αγάπης από τον κόσμο (χωρίς ο ίδιος να ξέρει ακριβώς τι γίνεται εκτός παιχνιδιού) και είναι ο παίχτης που έχει δεχτεί τις μεγαλύτερες αλλαγές… μιας και μεταφέρθηκε από τους “διάσημους” στους “μαχητές”, ενώ έχει βγει και αρκετές φορές προτεινόμενος από τους συμπαίχτες του.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς στην Espresso, το κορίτσι του Ζωή Τζάνη μιλά για το bullying που δέχεται ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor, αλλά και το πόσο δυνατός είναι…

“Ο Γιάννης είναι πολύ χαμηλών τόνων ως χαρακτήρας και έχει φάει άγριο bullynig μέσα στο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Η στάση των παιχτών απέναντί του είναι υπερβολική. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον σύντροφό μου, θεωρώ τις λεκτικές επιθέσεις εναντίων του τραβηγμένες”, είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα κιλά που έχει χάσει στο Survivor, ο Σπαλιάρας είπε: “Είναι λογικό να έχει χάσει κιλά. Δεν λαμβάνει τρφή, τουλάχιστον τις θερμίδες που συνήθιζε να καταναλώνει και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί η ψυχολογική πίεση που δέχεται και η απουσία των αγαπημένων του προσώπων. Ο Γιάννης αντέχει και στηρίζω την προσπάθειά του. Ας μην τα βλέπουμε όλα από τη μίζερη πλευρά τους”

Τέλος, για την προσπάθειά της να μείνει η σχέση της με τον Γιάννη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δήλωσε: “Μπορεί με τον Γιάννη να είμαστε ζευγάρι και να αγαπιόμαστε πολύ, όμως αποφεύγω τις εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις όσο εκείνος είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι”.

Read More

And More