Survivor: Κρίσιμος αγώνας ασυλίας – Οι νικητές πάνε ημιτελικό! Video

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το Survivor αποτελεί πια ανδρική υπόθεση. Οι πέντε παίκτες που παρέμειναν μέσα στο παιχνίδι όχι μόνο θα αγωνιστούν για την πολυπόθητη ασυλία, στο σημερινό επεισόδιο, αλλά οι δύο νικητές θα πάρουν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τον ημιτελικό. Οι νικητές όχι μόνο θα εξαιρεθούν από την σημερινή ψηφοφορία για αποχώρηση, αλλά θα κερδίσουν και ένα ταξίδι για… Κούβα! Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε χαρακτηριστικά, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο:

«Καλώς ορίσατε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα του φετινού Survivor. Οι δύο από εσάς που θα έχουν κερδίσει την ασυλία, θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού. Δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι. Έχουμε φυσικά και κάποια επιπλέον δωράκια. Οι δύο νικητές θα πετάξετε τις επόμενες ημέρες για Κούβα».

Μάλιστα, όπως ακούγεται στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνει ότι θέλει να νικήσει στον τελικό: «Θέλω πάρα πολύ να συμμετέχω και να κερδίσω στον τελικό. Θα κοιτάξω οπωσδήποτε να πάρω την πρώτη ασυλία για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω περιμένοντας την απόφαση του κόσμου».
Δες το σημερινό τρέιλερ:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Read More

And More