Survivor: Νέος αγώνας επάθλου την Κυριακή ανάμεσα σε “Διάσημους” και “Μαχητές”!

Η λέξη που χαρακτηρίζει το φαινόμενο “Survivor” επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά στο επεισόδιο της Τετάρτης. «Διάσημοι» και «Μαχητές» κλήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα νέο αγώνισμα κάνοντας τους τηλεθεατές να μείνουν καθηλωμένοι στη μικρή οθόνη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «Μαχητές» μπορούσαν να κερδίσουν αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Με έξι σερί νίκες οι «Διάσημοι» έφτασαν το σκορ στο 10-8, κάνοντας τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να περιγράφει με ένταση και αγωνία την τελευταία κούρσα του Κώστα Κοκκινάκη ενώ οι ίδιοι παραληρούσαν από τη χαρά τους μετά την αναπάντεχη νίκη τους!

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το επεισόδιο του “Survivor” του ΣΚΑΪ 2.420.220 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι «Διάσημοι» ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, γεγονός που τους έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Η επόμενη συνάντηση «Διασήμων» και «Μαχητών» ήταν στο «Παιχνίδι ερωτήσεων». Νικητής αναδείχτηκε ο Bo, που κέρδισε σουβλάκια κι αναψυκτικό. Το γεύμα προοριζόταν για δύο άτομα κι έτσι εκείνος αποφάσισε να το μοιραστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο έφτασε στον τελικό.

Νέο συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές». Οι δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία προσπαθούν να ξεπερνούν τις εντάσεις και τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται μεταξύ τους, όμως στον αγωνιστικό χώρο η… ανταγωνιστικότητα και η αντιπαλότητα καλά κρατούν…

Read More

And More