Survivor: Ο μαχητής και το άγριο ξύλο σε μπαρ για τα μάτια του μοντέλου!

Όλα έγιναν επτά χρόνια πριν όταν ο “μαχητής” του διάσημου reality, σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν σε γνωστό club της συμπρωτεύουσας, ως μπάρμαν.

Ο παίκτης του Survivor, εργαζόταν στο γνωστό μπαρ και σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του. Ένα βράδυ πήγε στο μπαρ το κορίτσι του, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη από την ιδιαίτερη πατρίδα τους. Η κοπέλα πανέμορφη και όσοι είχαν βρεθεί εκεί εκείνη τη νύχτα έκαναν λόγο για μοντέλο.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κάποιος ενόχλησε το κορίτσι του παίκτη. Η κοπέλα ενοχλήθηκε από το άκομψο φλερτ του άγνωστου άντρα ενώ εκείνος που ενοχλήθηκε περισσότερο και έγινε έξαλλος ήταν ο παίκτης του reality που είχε παρακολουθήσει τα πάντα πίσω από το μπαρ..

Τα αίματα άναψαν, ο παίκτης ζήτησε το λόγο από τον νεαρό που ενόχλησε τη σύντροφό του, ξέσπασε άγριος καυγάς και σύμφωνα παντα με τις ίδιες πηγές και όσους ήταν στο συγκεκριμένο μπαρ εκείνη τη νύχτα, ο παίκτης του survivor, χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι τον νεαρό που ενόχλησε την αγαπημένη του.

Όπως ήταν λογικό ακολούθησε μεγάλη αναστάστωση και το γνωστό κλαμπ, αποφάσισε να απολύσει το νεαρό παίκτη…

Read More

And More