Survivor: Ο θείος του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκαλύπτει τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Survivor. Τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του μιλούν συνεχώς για εκείνον και όχι πάντα με τα καλύτερα λόγια. Για πρώτη φορά, ο θείος του από την Σκιάθο, ο κύριος Ιωάννης ανοίγει την καρδιά του στο ShowTime-cy και μιλάει για τον Ντάνο.

“Πιστεύω τον χτυπάνε γιατί είναι δυνατός παίκτης… Είναι και το στοίχημα στη μέση όπου τον δείχνει πρώτο κι έτσι λογικό είναι να παίζονται πολλά γύρω από το όνομά του”, λέει ο θείος του δικαιολογώντας τον πόλεμο που δέχεται ο ανιψιός του μέσα στο παιχνίδι.

Τι άτομο είναι ο Γιώργος, εμείς τον βλέπουμε ήσυχο και σκεπτικό ενώ οι υπόλοιποι μέσα στο παιχνίδι τον παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά…

Καμία σχέση. Ο Ντάνος είναι ήρεμο άτομο. Άσχετα αν γυμνάζεται και έχει αυτό το νεύρο σαν άτομο είναι πολύ ήρεμο. Δεν είναι άτομο που τσακώνεται και ούτε ποτέ του δημιουργεί προβλήματα.

Πέρασε εύκολα χρόνια…

Όχι και τόσο εύκολα. Έχασε τον πατέρα του και παλεύει μαζί με τον αδελφό του να είναι η μητέρα του καλά. Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του. Δυστυχώς όμως έφυγε από αυτή την άσχημη ασθένεια πριν από δέκα χρόνια όταν ο Γιώργος ήταν 24 ετών. Η μητέρα του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κι εκείνη οπότε γι αυτό είναι τόσο δεμένος με την οικογένειά του.Έχει και έναν αδελφό.

Read More

And More