Survivor: Όλα όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο με τον Σάκη Ρουβά!

Μετά από μια γεμάτη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επέστρεψαν στην Αθήνα. Το λαμπερό ζευγάρι έζησε εκπληκτικές στιγμές στο εξωτικό νησί και αυτό το διαπιστώσαμε και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκαν στα social media.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Η επιστροφή τους από το νησί της Καραϊβικής συνέπεσε με την ημέρα προβολής του πρώτου επεισοδίου του Survivor όπου θα δούμε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες απο την επιστροφή Σάκη – Κάτιας στην Αθήνα

Η αγωνία του κοινού κορυφώνεται και ειδικά μετά την προβολή του επίσημου τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του reality επιβίωσης. Το δεύτερο με την guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά θα το δούμε αύριο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το τρέιλερ

Απ’ ότι φαίνεται στο επίσημο τρέιλερ, λοιπόν, ο Σάκης “σπάει” το άβατο της παραλίας που είναι οι παίχτες και στο οποίο δεν έχει πάει ποτέ ούτε ο παρουσιαστής σε οποιαδήποτε χώρα έχει προβληθεί. Για αυτό χρειάστηκε ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali να πάρει ειδική άδεια και γι’ αυτό κάναμε από την αρχή λόγο για μία εμφάνιση που θα γραφτεί στην ιστορία του Survivor σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Σάκης Ρουβάς ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο με αφορμή τις 100 ημέρες Survivor και μέσα από τη συμμετοχή του στέλνει, μαζί με τους παίκτες, ένα ουσιαστικό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Κι όσο η αγωνίας μας μεγαλώνει για να δούμε απόψε ποιο είναι αυτό το μήνυμα αλλά και το αυριανό επεισόδιο που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της παρουσίας του Σάκη Ρουβά στο Survivor, ο ίδιος μοιράστηκε στο instagram ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Λίγο πριν την πρεμιέρα των live του X Factor, ο Σάκης κάνει το πιο ξεχωριστό live -όπως μόνο εκείνος ξέρει- παρέα με τους παίκτες του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού προγράμματος του ΣΚΑΙ. Με μία κιθάρα και μία αυτοσχέδια φωτιά τραγουδούν όλοι μαζί. Αποδεικύνει έτσι ότι μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο σε show με υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό αλλά και με μία κιθάρα και έχοντας ως βασικά εργαλεία την μαγευτική φωνή του, το πάθος του και την ψυχή του!

Δες μερικά ακόμα στιγμιότυπα από την guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor!

Read More

And More