Survivor: Όλο το twitter εναντίον της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα “καρφιά” στον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μπορεί να μην είχε αποχώρηση, είχε όμως αγώνες και είδαμε το τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης! Μαχητές και Διάσημοι, φόρεσαν τα καλά τους και τραγούδησαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ξεσηξώνει τα κορίτσια στα social media φορώντας το πουκάμισό του. Το πάρτι θα το δούμε σήμερα το βράδυ στο νέο επεισόδιο.

Kάποια στιγμή και πριν αρχίσει το event, o Μισθοφόρος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη μιλούσαν μεταξύ τους κι επιδόθηκαν σε «καρφιά» κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου. Αυτό ήταν αρκετό για να… “θάψει” την αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ όλο το twitter, που στηρίζει φανατικά Ντάνο.

Λίγο πριν και ο Γιώργος Χρανιώτης είχε νευριάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγοντάς του ότι δεν “τραβάει” στα αθλήματα. «Δεν τραβάς σήμερα» παρατήρησε ο Γιώργος Χρανιώτης. «Τι δεν τραβάω σήμερα; Πλάκα κάνεις;» είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Αγγελλόπουλος.

«Δεν ξέρω τι έγινε…» εξήγησε ο Γιώργος Χαρνιώτης και πήρε την απάντηση του: «Ε, άμα δεν ξέρεις, τι θα πει δεν τραβάω;» «Δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει…» είπε ο Μπο προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Δεν σου λέω δεν τραβάς σήμερα, πες μου γιατί δεν τραβάς σήμερα, δεν σου λέω ότι δεν τραβάς επειδή είσαι άχρηστος» συνέχισε να εξηγεί ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Φίλε, εκτός του ότι δεν κάναμε ζέσταμα και κάναμε όλα αυτά που κάναμε…» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Κοκκινάκης έσπευσε να συμπληρώσει: «Πέταξα την πρώτη μπαλιά πολύ μακριά και έτρεξε πολύ για να την πιάσει και μας έπεσε. «Άμα συνεννοείστε δεν θα γίνει ποτέ αυτό» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ωστόσο το twitter στάθηκε στην Ευρυδίκη και την έβαλέ στην… θέση της

Read More

And More