Survivor: Πέντε λόγοι που μας έκαναν να λατρέψουμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο! [pics,vids]

Γεμάτο ένταση, ίντριγκες και ανατροπές ήταν το χθεσινό Survivor, όπου η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε σίγουρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε άνω – κάτω την παραλία των “Διασήμων” και μπορεί να “τσακώθηκε” με τον πιο ζεν παίχτη του Survivor, τον Κοκκινάκη για τις χαλασμένες καρύδες, κατάλαβε όμως γρήγορα πως οι συμπαίχτες της έψαχναν αφορμή για να την προτείνουν προς αποχώρηση… κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Αν νομίζεις όμως, ότι τα είδες όλα στις αρχές του επεισοδίου, να σε ενημερώσω πως το πιο απολαυστικό μέρος ήταν η ώρα του συμβουλίου του νησιού, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μιλά ανοιχτά για την κλίκα των “διασήμων” που την είχε απομονώσει, να αποκαλύπτει απροκάλυπτα γιατί δεν έχει πια εμπιστοσύνη σε Χανταμπάκη και να δίνει μάθημα ζωής μιλώντας για bullying σε Χούτο και Βαλαβάνη…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Και ενώ, ως τώρα, λίγο με τον Γιάννη Σπαλιάρα και λίγο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είδαμε να υπάρχουν μικρο – εντάσεις στο συμβούλιο (σε προηγούμενα επεισόδια) αυτήν τη φορά η Ειρήνη μίλησε ανοιχτά για όλα!

Και να οι 5 στιγμές της Ειρήνης Παπαδοπούλου που μας έκαναν να την λατρέψουμε:

Νο1: Δεν έπαιξε στο αγώνισμα για την ασυλία

Δυο ήταν οι γυναίκες που έπρεπε να διαγωνιστούν χθες για την ασυλία της ομάδας των “διασήμων” απέναντι στους “μαχητές” και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την Ευριδίκη Βαλαβάνη έπρεπε να επιλέξουν ποια από τις δυο θα παίξει (μιας και η Λάουρα έπρεπε να διαγωνισθεί). Η κλήρωση έγινε στην παραλία, αλλά η Ειρήνη μίλησε για έλλειψη διαφάνειας… Τότε έγινε επανάληψη της κλήρωσης και τελικά η Ειρήνη έμεινε στον πάγκο, βλέποντας την ομάδα της να χάνει… Βέβαια, μετά ζήτησε συγγνώμη για την καχύποπτη συμπεριφορά της κάνοντας μπαρούτι τους διάσημους που ήθελαν να την ψηφίσουν “μονοκούκι” για αποχώρηση…

Νο2: Κι όμως κέρδισε την ατομική ασυλία

Έλα όμως που στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας κερδίζει και φέρνει τα πάνω – κάτω. Κανείς δεν μπορεί να ψηφίσει την Ειρήνη για αποχώρηση, ενώ στην Ελλάδα όλοι περιμένουν πως και πώς να την ακούσουν να προτείνει Στέλιο Χανταμπάκη. Φυσικά, η κλίκα των διασήμων, μιας και δεν μπορούσε να ψηφίσει την Ειρήνη, ψήφισε το στανταράκι Γιώργο Αγγελόπουλο (τον καλύτερο στο χθεσινό αγώνισμα), που δεν νιώθουν όπως λένε μέρος της ομάδας.

Νο3: Απάντησε στο bullying του Λάμπρου Χούτου

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται αντιμέτωπη με τον Λάμπρο Χούντο. Εκείνος της λέει πως για να έχουν όλοι πρόβλημα μαζί της, εκείνη έχει το ελάττωμα και πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της. Με την Ειρήνη να του απαντά πως αν είχε ένα παιδί και ερχόταν να της πει ότι το περιθωριοποιούν επειδή είναι ελαττωματικό, εκείνη θα του έλεγε πως είναι απλώς… διαφορετικό!

Νο4: Ήρθε σε κόντρα με Χανταμπάκη και Βαλαβάνη

Η ώρα της αλήθειας για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που ξεσπά και λέει κατάμουτρα στον Στέλιο Χανταμπάκη πως τον εμπιστεύτηκε λέγοντας του κάποια μυστικά της και εκείνος τα είπε στα κορίτσια για να την κοροϊδέψουν. Το λόγο στη διαμάχη παίρνει και η Βαλαβάνη, που προσπάθησε να “σώσει” την κατάσταση, αλλά μάταια.

Νο5: Ψήφισε Χανταμπάκη για αποχώρηση

Η στιγμή που όλοι περιμένουν. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει πως θα δώσει δυο ψήφους, μια με βάση το αγωνιστικό κομμάτι (και πράγματι ψηφίζει το πιο αδύναμο αγωνιστικά αγόρι, τον Μπο) και με την ψήφο της ατομικής ασυλίας… βγάζει στη σέντρα τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Plus One: Υπερασπίστηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Την ώρα που όλοι οι τηλεθεατές κρέμονται από τα χείλη της Ειρήνης Παπαδοπούλου για να πει το όνομα του Χανταμπάκη για αποχώρηση, εκείνη δικαιολογεί την ψήφο της λέγοντας πως έτσι θα τελειώσει και η κόντρα στην ομάδα βάζοντας Χανταμπάκη και Αγγελόπουλο να αναμετρηθούν με κριτή το κοινό. Και τονίζει φυσικά πως η επιλογή του Αγγελόπουλου με πέντε ψήφους, ενώ έχει κάνει την καλύτερη εμφάνιση στον αγώνα ασυλίας… δεν ήταν τελικά και τόσο δίκαιη!

Read More

And More