Survivor: Πόσο στοίχισε στον Ντάνο η ήττα από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη; [vid]

Οι ανατροπές στο Survivor δεν έχουν τέλος. Το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού πλησιάζει και οι πέντε παίχτες έχουν μπει πια στην τελική ευθεία. Εκτός από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όμως, που κέρδισε το παιχνίδι ασυλίας της Τετάρτης και το εισιτήριό του για τον ημιτελικό του παιχνιδιού (και ένα ταξίδι στην Κούβα), επικρατεί προβληματισμός στην παραλία για το ποιος θα πάρει το επόμενο κολιέ.

Η ήττα από τον Μάριο, μάλιστα κόστισε αρκετά στον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχασε για λίγο το κολιέ. Ο Ντάνος κάνει τον απολογισμό του πριν το επόμενο αγώνισμα ασυλίας και ψάχνει να βρει τα σημεία που του στοίχισαν τη νίκη. Δηλώνει όμως, έτοιμος για να τα δώσει όλα στο επόμενο αγώνισμα.Στην ίδια ψυχολογία βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού να έχει προβάδισμα, αλλά οι σερί ήττες του τον έβγαλαν εκτός, αλλά και ο μισθοφόρος που από την αρχή του αγωνίσματος δεν έβρισκε το στόχο του.

Μοναδική εξαίρεση, ο Γιάννης Σπαλιάρας που μπορεί να ανησυχεί για την επόμενη ασυλία, αλλά ήταν ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο στίβο μάχης.

Read More

And More