Survivor: Τα social media “άδειασαν” τον Αναγνωστόπουλο για την επιλογή του [pics]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι έξι παίκτες αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία από τις δύο που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και για ένα έπαθλο φαγητού, το οποίο το έφτιαξε αποκλειστικά για το ριάλιτι ο Βασίλης Καλλίδης. Νικητής, λοιπόν, του πρώτου αγωνίσματος αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Αυτό που έγειρε όμως την οργή των χρηστών του twitter ήταν ότι διάλεξε τους φίλους του, Μάριο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι τηλεθεατές τότε θυμήθηκαν τα λόγια του μισθοφόρου, στο πρώτο ατομικό αγώνισμα, όταν έχασε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ξέσπασε εναντίον του… γιατί “τόλμησε” να μην τον πάρει μαζί του και να προτιμήσει τις Ευρυδική Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ.
«Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα, σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί. Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου” είχε δηλώσει τότε ο μισθοφόρος.

Φυσικά, θα μπορούσε να πάρει μαζί του τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς δεν έχει νικήσει κανένα έπαθλο μέχρι στιγμής, αντιθέτως με τον Μάριο Ιωαννίδη, με τον οποίον είχαν απολαύσει σούσι, τζακούζι και μασάζ.
Δες τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

Read More

And More