Survivor: Tι τηλεθέαση έκανε το επεισόδιο της αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, μια ευχάριστη επιστροφή, μια οικειοθελής αποχώρηση κι ένα αγώνας με έντονη δράση, συμπλήρωσαν το παζλ του χθεσινού συναρπαστικού επεισοδίου του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.405.207 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 78,9% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,4%.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας με τους πρώτους να τα καταφέρνουν. Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού», ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, με ισοψηφία, προτάθηκαν προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών τους, ενώ ο Bo και ο Γιώργος Χρανιώτης, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Λάμπρο Χούτο και τον Κώστα Κοκκινάκη αντίστοιχα.

Νωρίτερα, στην παραλία των «Διασήμων» επικράτησε έντονα συγκινητικό κλίμα, όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το “Survivor”.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Read More

And More