Survivor: Το παράπονο του Γιώργου Αγγελόπουλου και η στήριξη του κόσμου!

Ανίκανος να κατανοήσει τη στάση την “κλίκας” δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor. Ο Σκιαθίτης Ντάνος είναι για μια ακόμη φορά προτεινόμενος (με την Λάουρα Νάργες, τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Κοκκινάκη) και ξέσπασε δηλώνοντας πως αφού προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί δεν καταλαβαίνει γιατί κάποια πρόσωπα συνεχίζουν να τον ψηφίζουν ό,τι κι αν γίνει

“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω λιγότερες ψήφους. Γενικά ότι είχα «αφουγκραστεί» ήταν πάνω κάτω τα ίδια με τις άλλες φορές. Θέλω να πω βλέποντας την ίδια συμπεριφορά, δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο. Το είπα και στο συμβούλιο ότι πρέπει εφόσον όλοι αναγνωρίζουν ότι προσφέρω και κάνω και δείχνω όπως λένε, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να βγαίνω προτεινόμενος γιατί με μπερδεύει πάρα πολύ.

Αλλά όπως είπα, είμαι προτεινόμενος από κάποιους ανθρώπους κι όχι αποχωρήσας. Ελπίζω οι άνθρωποι που βλέπουν όλα αυτά, να βλέπουν κάτι που να με κρατήσει στο παιχνίδι και να δώσω τα υπόλοιπα πράγματα που έχω” ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Και φυσικά το κύμα αγάπης προς το πρόσωπό του, μέσω του twitter αλλά και της κάθε ψηφοφορίας δεν έχει τέλος…

Δες τα tweets: υπέρ του Ντάνου:

Read More

And More