Συγκινεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ετοιμάζει παράσταση στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη!

Ο θάνατος της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη την βύθισε στο πένθος, τώρα όμως η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στέκεται και πάλι στα πόδια της και θα κάνει τα πάντα για να μείνει ζωντανή η μνήμη της αγαπημένης μας Ζωίτσας. Η κόρη της αγαπημένης ηθοποιού και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αναλαμβάνει το τιμόνι του θεάτρου “Ζωή Λάσκαρη” και ετοιμάζει παράσταση – φόρο τιμής στην μητέρα της.

Μιλώντας στην Real Life, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια σειρά από εκδηλώσεις στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη και με την αρωγή του πατέρα της, αποφάσισε να προχωρήσει στο ανέβασμα του έργου “Δουλείες με φούντες” που σκόπευε να παρουσιάσει η μητέρα της.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θα έχει ρόλο έκπληξη στο έργο. “Είναι μια παράσταση – φόρος τιμής στην μητέρα μου και ένιωσα την ανάγκη να συμπράξω σε αυτήν. Είχαμε παίξει μαζί στη σκηνή αυτή, στο “Νύφη κουράγιο” πριν από δυο χρόνια και τώρα καλούμαι να παίξω για εκείνη, χωρίς εκείνη… Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί, με δύναμη και χαμόγελο… όπως θα ήθελε και εκείνη”.

Read More

And More